knop-bellen knop-mailen knop-route

In moeilijke tijden  merken we dat het belang van preventief enten meer op de achtergrond raakt.  Helaas winnen virussen juis aan terrein. De laatste paar jaar zien we juist een toename van indectieuze ziekten. Deze verlopen ook vaak minder onschuldig. Een goed voorbeeld is de Kennelkuch. Ooit een enkel  hoestje vooral bij jongere dieren nu vaak een doodzieke hond met een longontsteking en vaak chronische loopneus en zere keel. Ook de ziekte van Weil en Parvo rukken op.  Helaas komt het steeds vaker voor dat honden die niet op tijd geënt zijn te maken krijgen met deze ernstige ziekten, waardoor een dure behandeling nodig is.  Een meer chronisch verloop komt ook vaker voor. Een goede behandeling tegen virussen is er vaak niet.

Het belang van een goed entschema is duidelijk maar de financiële crisis eist toch zijn tol. Er worden steeds minder honden en katten ieder jaar volledig geënt.

Wij willen u graag tegemoet komen in de entkosten. Daarom zullen we een jaar lang (2017) elke eerste woensdag van de maand  uw hond of kat enten met 30% korting.

Klik hier voor een overzicht van alle data

Bel ons voor een afspraak 0561-430410